Thursday, May 10, 2012

TENTANG RASA - ASTRID



It's really hard for me to describe...
Turn off and silence for a certain period...

Wednesday, May 9, 2012

KOMITMEN ITU SUKAR...!

Assalamualaikum,

Agak lama tidak menulis. Alasan yang paling selamat adalah sangat sibuk dengan kerja-kerja pejabat, kerja-kerja 'event' universiti dan juga kerja-kerja yang menyibuk kat kerja yang sepatutnya orang lain buat sebab kita sebenarnya suka buat kerja tu supaya bole 'skip' kerja hakiki! Heheheheheheh sonok...sonok...sonok!!!

Hurm... Bila mood menulis ni datang seperti biasa, ada yang terbuku la tu... Tapi susah jugak nak melepaskan apa yang terbuku pada episod kali ni. Mungkin sebab saya pun dah penat kot nak mengadap, dah bosan nak fikir dan dah meluat nak tegur dan membetulkan keadaan.

Merujuk kepada tajuk di atas, komitmen kalau tak mampu tolong jangan nak sanggup. Kalau tak bersedia tolong jadi orang bujang supaya boleh buat APA SAHAJA yang anda suka! Sebab kalau tak bujang, banyak hati, banyak perasaan yang perlu dijaga! Susahkan???!!!

SELAMAT MENJADI BUJANG SENANG....!!!